طرح توجیهی درخت پالونیا (درخت پولساز) سال 1400
درخت پر سود اما ناشناخته!
طرح توجیهی کاشت پالونیا
این طرح توجیهی در قالب ۹ صفحه pdf توسط تیم آموزشی طرح فنیبصورت تخصصی آماده شده است. این طرح کامل ترین و بروزترین طرح توجیهی در ایران می باشد که به بررسی و براورد هزینه ها در ۵ سال می پردازد. با استفاده از این طرح می توانید تمامی براوردهای اولیه و در حین کار را مورد بررسی و محاسبه قرار داده و سود حاصل از فروش چوب و دیگر فراورده های این درخت را مورد بررسی و سود آن را مورد محاسبه قرار داد.
برای دانلود طرح توجیهی کاشت پالونیا pdf در انتهای متن همین صفحه اقدام کنید.
درباره کاشت درخت پالونیا
نزدیک به ۱۰ سال است که درخت پالونیا وارد کشور شده و در استان گلستان کاشته می شود. درخت پالونیا Paulownia tomentosa به خانواده Paulowniaceae تعلق دارد و بومی مناطق مرکزی و غربی چین است.پالونیا درختی خزان پذیر با رشدی نسبتا سریع است و این درخت امروزه به طور گسترده در آمریکا کاشته میشود. از نامهای انگلیسی این گیاه می توان به empress tree, princess tree ,foxglove tree اشاره کرد. این درخت به دلیل گل های بسیار زیبا و خوشه مانندی که دارد، جزء درختان زینتی به شمار می آید و به وفور در پارکها و باغها کاشته میشود و جایزه انجمن شایستگی باغ انگلستان را از آن خود کرده است. این گیاه دارای ریشههایی قوی است و به همین دلیل به عنوان گیاهی مهاجم شناخته میشود.
مشخصات ظاهری درخت پالونیا
این گیاه دارای برگهای پهن و بسیار بزرگ به طول ۳۰ و عرض ۲۰ سانتی متر و قلبی شکل است و همچنین برگهای این گیاه ۵ لوب دارد. خوشه های گل ایستاده به رنگ ارغوانی روشن با گلهای بسیار خوشبو به رنگ سفید- آبی است که در اردیبهشت ماه ظاهر میشوند.
نگهداری و مراقبت از پالونیا
درختان جوان تا زمان استقرار در مکان کاشت یعنی همان حدود یک سال اول به آبیاری نسبتا منظم و خاکی مرطوب نیاز دارد، اما درختان بالغ نیازی به آبیاری ندارند و این درختان از رطوبت موجود در خاک به دلیل آبیاری گیاهان اطراف خود، استفاده میکنند و مقاومت نسبی خوبی نسبت به دوران خشکی خاک دارند.
باید گفت آبیاری بیش از اندازه به خصوص اگر خاک بافتی سنگین و زهکش ضعیف داشته باشد، از جمله دلایل ضعف رشد، زردی و ریزش برگهای این درخت است.
با دانلود طرح توجیهی کاشت پالونیا pdf از هزینه ها و تجهیزات مورد نیاز تا پیش بینی و براورد سود مطلع شوید.
شرایط نگهداری
این گیاه شرایط مختلف خاک و انواع آن را تحمل میکند. درخت پالونیا فقر غذایی، اسیدیته بالا و خشکی را به خوبی تحمل میکند، اما بهتر است این گیاه در خاکی با زهکش خوب و رطوبت مناسب رشد کند. خشکی خاک بخصوص در مراحل اولیه رویش موجب ضعیف شدن گیاه میشود. این درخت در خاکهای اسیدی و قلیایی کم، بهتر رشد میکند.
کاربردهای چوب پالونیا
چوب و تنه این درخت در صنایع تجاری مانند ساخت مبلمان، تخته لایه، کبریت، کاغذ، کارتن، هواپیما، ادوات موسیقی استفاده میشود. همچنین از برگها و گلهای پالونیا در تولید کمپوست و تغذیه دام استفاده و انواع ترکیبات دارویی از آن استخراج میشود. یکی از کاربردهای مهم پالونیا در ایران استفاده از نهال آن برای فضای سبز شهرها است، چراکه پالونیا درختی زیبا و سرسبز است که جلوه رؤیایی به شهر میدهد.
با خواندن کتاب کاشت درخت پالونیا آموزش های لازم برای تکثیر این درخت را فرا بگیرید.
چرا باید پالونیا بکاریم؟
زیرا این درخت یکی از درختانی است که رشد سریعی دارد و یکی از بهترین درختان تولید چوب می باشد که در ایران به محبوبیت خاصی رسیده است. به واسطه ی این درخت، میتوان در مدت زمان کمی با فروش پاجوشها یا نهال های چندماهه و یک ساله و بازاریابی آنها در سطح کشور به درآمد قابل توجهی دست یافت.
موارد سود دهی درخت پالونیا به شرح زیر می باشد.
- علوفه
- سرشاخه
- چوب
- عسل
- خاک برگ
- الوار
پکیج طلایی درخت پالونیا شامل چه مواردی می باشد؟
۱- راهنمای کاشت درخت پالونیا
برای کاشت این درخت سودده ابتدا بایستی از فایل راهنمای آن جهت یادگیری مفاهیم اولیه ی شروع به کار استفاده کرد. این راهنما بصورت فایل pdf در پکیج قرار گرفته است تا بتوانید کار خود را با آگاهی بیشتر استارت بزنید.
۲- کتاب آموزشی پالونیا
در این کتاب آموزشی تمامی مراحلی که باعث پیشرفت در این کسب و کار می شود را بصورت تخصصی آموزش می دهد.
این کتاب آموزشی به چه مواردی پرداخته است؟
- انواع روشهای تولید و تکثیر
- انواع روش ها و شیوه های کاشت
- بررسی مناطق قابل کشت
- چگونگی مراقبت از درختانمدیریت و برنامه ریزی
- مبارزه با بیماری ها
- کشت با دیگر محصولات ( چای، غلات، پنبه و دیگر درختان )
۳- طرح توجیهی کاشت پالونیا pdf سال 1400
این طرح توجیهی شامل چه مواردی می باشد؟ « به اختصار چند مورد را نام می بریم »
- سرمایه اولیه.
- هزینه های جاری.
- حقوق و دست مزد.
- نگهداری و استهلاک.
- مشخصات زمین.
- جدول هزینه و سود.
- بررسی نسبت درآمد به هزینه ها در ۵ سال.
- براورد و محاسبه درآمدها در سالهای: اول، دوم، سوم، چهام و پنجم.
طرح توجیهی کاشت پالونیا برای چه کسانی مناسب است؟
برای کسانی که سرمایه گذاری بلند مدت و پر سود را ترجیح می دهند.
کسانی که به دنبال موفقیت در بلند مدت هستند و تلاش می کنند.
افرادی که می خواهند در این شرایط بد اقتصادی بیشترین سود را کسب کنند.